Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σήμερα Τρίτη 29 Αυγούστου και αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου, στο Τολέδο της Ισπανίας.
Οι κύριες θεματικές της Συνόδου αφορούν στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις περιφερειακές και παγκόσμιες επιπτώσεις της, όπως και σε τρέχοντα θέματα ασφάλειας της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική.
Στην Σύνοδο θα συμμετάσχει επίσης ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Oleksii Reznikov, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια
Μεταβαίνω στην Ισπανία, όπου θα συμμετάσχω σήμερα και αύριο (29/8 -30/8/2023) στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Τολέδο.
Οι κύριες θεματικές της Συνόδου αφορούν στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις περιφερειακές και παγκόσμιες επιπτώσεις της,… pic.twitter.com/PyVDyMzfrJ
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.