Σύμφωνα με τον χάρτη του Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (meteo.gr) και της Πολιτικής Προστασίας υψηλός είναι ο κίνδυνος στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, της Πελοποννήσου και σε ολόκληρη την Κρήτη.
Δείτε τους χάρτες:
Πτώση θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σχεδόν σε όλη τη χώρα (κατά 6 ως 8 βαθμούς). Οι μέγιστες θα φτάσουν στα βόρεια τους 32 με 33, στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.
Την ίδια ώρα αναμένονται καταιγίδες και μπουρίνια σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, τις ανατολικές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας