Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκε ολοσχερώς beach bar που είχε απασχολήσει για παρανομίες
Το πύρινο μέτωπο έφτασε μέχρι και την παραλία Γλύστρα, όπου βρισκόταν γνωστό beach bar
Πέρα από δασική έκταση, η φωτιά στη Ρόδο συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα, καταστρέφοντας αρκετές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Μάλιστα, οι φλόγες έφτασαν μέχρι και την παραλία Γλύστρα.
Μεταξύ των επιχειρήσεων, που έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από την πυρκαγιά που έφτασε στη θάλασσα είναι και παραλιακό beach bar που βρισκόταν στη συγκεκριμένη παραλία και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για παρανομίες.
Το εν λόγω beach bar είχε απασχολήσει τόσο για φορολογικές παραβάσεις αλλά και για αυθαίρετα κτίσματα καθώς είχε εκδοθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης.
Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταστήματος εστίασης που καταστράφηκε είναι ο ίδιος που διαθέτει το beach bar στη Ρόδο που είχε γίνει γνωστό εξαιτίας του σάλου που είχε προκληθεί με τον σερβιτόρο που παρέδιδε παραγγελιές, μέσα στο νερό και σχεδόν κολυμπώντας.
Το beach bar που κάηκε
- Ψυχική υγεία: Η αόρατη επιδημία που επηρεάζει 1,2 δισ. ανθρώπων – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα
- Ανδρουλάκης: Ο «Νίξον της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να είναι στη Βουλή σήμερα
- Νέα απόπειρα το Σάββατο για το αναβαθμισμένο Starship του Έλον Μασκ
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Αυτή είναι η ακτινογραφία των αγώνων τους στη Regular Season
- Καιρός: «Μπαίνουμε σε μια περίοδο αστάθειας από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ» – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Ο Pac-Man έγινε 46 ετών – Η ιστορία του δημοφιλούς videogame
- Ψύλλιο: Τα οφέλη που έχει για την υγεία του σκύλου
- Η «βοήθεια» του Τζόλη στον Ολυμπιακό με φόντο τα προκριματικά του Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442