Θαμμένη ανάμεσα σε δέντρα και θάμνους είναι η σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕλίγο έξω από τη Δράμα όπως αποκαλύπτει βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Ελλάδος, Κώστας Γενηδούνιας.
Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο κ. Γενηδούνιας, «εάν μείνεις κάπου ανάμεσα… ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει» και καταλήγει γράφοντας «όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ολόκληρο το σχόλιο του Κώστα Γενηδούνια:
«2/7/2023. #train_drivers_job_Greece. Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία , ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει. Αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ , γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή αυτή δίνεται ως «λειτουργική»; Το video είναι σε περιοχή ΠΡΙΝ την Δράμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά , «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα.»
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις