Παίκτης της Παρτιζάν για ακόμη δύο χρόνια θα παραμείνει ο Ζακ Λεντέι που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Έτσι, μετά τον Κέβιν Πάντερ οι Σέρβοι διατηρούν στο ρόστερ τους και τον 29χρονο ψηλό που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι στην Euroleague και όχι μόνο.
Για την ακρίβεια, ο ΛεΝτέι είχε 11.4 πόντους (38.4% τρίποντο), 5.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 39 παιχνίδια της EuroLeague, ενώ στην ABA League μέτρησε 10 πόντους (45/3% τρίποντο), 4 ριμπάουντ και 1.2 τελικές πάσες σε 35 παιχνίδια.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος