Την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 22:50, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με δύο απολαυστικά επεισόδια. Σε ρόλους έκπληξη, εμφανίζονται ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Μάνος Ιωάννου.
Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μία ερωτική εκδίκηση; Πώς επηρεάζει τη συζυγική γαλήνη ένα επίμονο λουμπάγκο; Μπορεί ένα χαριτωμένο κατοικίδιο να δώσει νέο νόημα στην καθημερινότητα μιας οικογένειας;
Τι θα δούμε την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 22:50:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42
Μαίρη (Νίκη Λάμη): θέλει να εκδικηθεί αναδρομικά τον Γιάννη γιατί τσιλιμπούρδιζε στα social media όταν ήταν ζευγάρι.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Το πρόβλημα με το λουμπάγκο που έπαθε ο άντρας της ο Γιώργος, συνεχίζεται. Επίσης, συνεχίζεται και η κρίση ηλικίας που τον πονάει πιο πολύ κι από το ίδιο το λουμπάγκο.
Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): ο γιος της, της ζητάει να φιλοξενήσουν στο σπίτι για καιρό ένα σκυλάκι.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43
Μαίρη (Νίκη Λάμη): εκδικείται με λύσσα τον Γιάννη, γιατί όσο ήταν μαζί της, έμπαινε σε site γνωριμιών. Η εκδίκηση σερβίρεται κρύα και βασανιστική.
Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): έχει να αντιμετωπίσει το λουμπάγκο του Γιώργου και η κατάσταση δεν δείχνει να καλυτερεύει.
Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): έχει αγαπήσει το σκυλάκι που της έδωσε ο γιος της να το φιλοξενήσει για λίγες ημέρες και δεν θέλει να το δώσει πίσω.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.