Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη και δακρύζει

«Σπίτι με το MEGA»: Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη και δακρύζει

Το τραγούδι «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» επέλεξε να τραγουδήσει σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της η Μαίρη Χρονοπούλου

Ακόμη και αν οι δημιουργοί αυτού του τραγουδιού έχουν φύγει από τη ζωή, είναι αθάνατοι. Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης με τους τρυφερούς του στίχους και ο Μίκης Θεοδωράκης με την ευαίσθητη μελωδία, είχαν ενώσει και σε αυτό, όπως και σε πολλά ακόμη τραγούδια τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι διαχρονικό.

Το τραγούδι «Μαργαρίτα Μαγιοπούλα» επέλεξε να τραγουδήσει σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της η Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου με την τόσο χαρακτηριστική χροιά φωνής, καλεσμένη στο «Σπίτι με το MEGA» το Σάββατο 20 Μαΐου στις 21:00 τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη στο αφιέρωμα για τη ζωή και το έργο του.

Συγκινείται και μας συγκινεί αυτή η ακριβοθώρητη και τόσο αγαπητή σταρ του σινεμά, σκουπίζοντας ένα δάκρυ κάπου προς την τελευταία νότα του τραγουδιού.

Όταν βλέπεις σε μία τηλεοπτική εκπομπή τόσους αγαπημένους καλλιτέχνες μαζεμένους, συνειδητοποιείς ότι ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν και εν ζωή αλλά και μετά θάνατον ένας θρύλος, μία μουσική διάνοια με ελληνικό DNA και παγκόσμια ακτινοβολία.

Δείτε το μουσικό απόσπασμα εδώ:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024