Κατερίνα Καινούργιου: «Φαίνομαι απελπισμένη, ξέρεις τι είναι να…»
«Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου...»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στον Νίκο Μουτσινά εκτενώς για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την επιτυχία του Super Κατερίνα.
«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομαι κάνω ένα βήμα πίσω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.
«Πάντα νιώθω λίγη δίπλα στους άλλους. Πω πω αυτός είναι πολύ ωραίος ή αυτός είναι πιο μορφωμένος. Μειώνω τον εαυτό μου, κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια», παραδέχεται για την προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια.
Όσον αφορά την εικόνα και την πορεία του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου τονίζει:
«Δεν υπάρχει καινοτομία στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι έχω μία πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά είναι πολύ καλύτεροι από μένα και επειδή με αγαπάνε επέλεξαν να είναι δίπλα μου. Με στηρίζουν και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Συλλογικές είναι οι δουλειές στην τηλεόραση».
«Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου»;
«Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή» παραδέχεται η παρουσιάστρια.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
- Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή – Έως 20 βαθμούς η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πότε συμφέρει η αγορά παλαιάς ή νέας κατοικίας – Τα 10 σημεία ελέγχου
- Συνταξιοδότηση στο παρά πέντε
- ΕΝΦΙΑ: Τα δύο «κλειδιά» για φορο-εκπτώσεις
- Το beef του Ράσελ Κρόου με το Gladiator II συνεχίζεται – «Δεν εκτίμησαν την πρώτη ταινία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442