Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τσιμτσιλή ετοιμάζει προξενιό στην Καινούργιου - Η έκπληξη στα γενέθλιά της

Η Τσιμτσιλή ετοιμάζει προξενιό στην Καινούργιου – Η έκπληξη στα γενέθλιά της

Ήταν στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα που βγήκε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ευχηθεί στην Κατερίνα Καινούργιου για τα γενέθλιά της.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να γιορτάζει τα γενέθλιά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ευχήθηκε στον αέρα, αποκαλύπτοντας το προξενιό που της ετοιμάζουν με τον Θέμη Σοφό.

Ήταν στην έναρξη της εκπομπής Super Κατερίνα που βγήκε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ευχηθεί στην Κατερίνα Καινούργιου για τα γενέθλιά της.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε τη σκυτάλη της ενημέρωσης του Alpha στην Κατερίνα Καινούργιου όπως κάθε μέρα. Περίμενε όμως στο πλατό μέχρι να βγει στο πλατό για να της κάνει έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε ενημερωθεί ήδη ότι κάποια κυρία θέλει να της μιλήσει και εξεπλάγην πολύ ευχάριστα όταν διαπίστωσε ότι επρόκειτο για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα αποκάλυψε ότι και για εκείνη η Πρωτομαγιά είναι μία πολύ σημαντική μέρα και για την ίδια, καθώς έγινε πριν από δέκα χρόνια για πρώτη φορά μανούλα φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, Νάγια.

«Έχετε το ίδιο ζώδιο και τον ίδιο ωροσκόπο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε πολλές φορές την συνάδελφό της για τις ευχές και την έκπληξη.

«Κατερίνα είσαι σαν 18χρονη. Χρόνια πολλά. Το κορίτσι του Μάη. Θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα, να σε χαιρόμαστε. Να είσαι γερή, να είσαι τυχερή, ευλογημένη, ευτυχισμένη. Να έχεις στη ζωή σου ό,τι θες, ό,τι επιθυμείς, ό,τι ονειρεύεσαι. Μπορεί καμιά φορά να δείχνεις πιο αυστηρή, αλλά είσαι πολύ ευαίσθητο και γλυκό πλάσμα.

Να έχεις πάντα την επιμονή και το πείσμα του Ταύρου που τα καταφέρνει όλα. Κουκλάρα μου εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι η πιο σημαδιακή της ζωής σου» της ευχήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το προξενιό Τσιμτσιλή στην Καινούργιου

Η Κατερίνα είπε στη Σταματίνα ότι περιμένει να κάνει πράξη της δέσμευσή της με τον Θέμη Σοφό απέναντί της. Αποκάλυψε πως της ετοιμάζουν προξενιό με έναν πολλά υποσχόμενο δικηγόρο που είναι αδέσμευτος, όπως τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, και θέλει να κάνει οικογένεια.

Οι ευχές από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή συγκίνησαν την Κατερίνα Καινούργιου, που την ευχαρίστησε στον αέρα, σημειώνοντας πως το εκτιμά πολύ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024