Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
«Ζωντανή» για την 4άδα που οδηγεί στη League Phase του Champions League η Γιουβέντους, μετά το 2-0 επί της Τζένοα στο Τορίνο, καθώς πλησίασε στο -1 από την 4η Κόμο και επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Η Γιουβέντους νίκησε με 2-0 τη Τζένοα στο ματς της 31ης αγωνιστικής της Serie A και έφτασε τους 57 βαθμούς, συνεχίζοντας το στενό μαρκάρισμα στην Κόμο που έχει 58 και είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.
Ο Μπρέμερ «ξεκλείδωσε» την άμυνα της ομάδας του Ντε Ρόσι μόλις στο 4ο λεπτό μετά από ασίστ του Κέλι, με τον Μακένι να σκοράρει για το τελικό 2-0 στο 17′, εμ το ματς να σβήνει μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και το εκρηκτικό ξεκίνημα της Γιουβέντους.
Νωρίτερα, με γκολ των Σκαλβίνι (29΄), Κρστόβιτς (59΄) και Ρασπαντόρι (73΄), η Αταλάντα επικράτησε 3-0 της Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε». Η ομάδα του Μπέργκαμο παραμένει σταθερά στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και μείωσε σε ένα βαθμό τη διαφορά της από την έκτη Ρόμα, καθώς συνεχίζει να διεκδικεί και μέσω Serie A ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στον αντίποδα, η ομάδα της Απουλίας γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα της και παραμένει στο όριο του υποβιβασμού, ισόβαθμη με την Κρεμονέζε.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.