Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;»

Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα;»

Πρόταση «βόμβα» από την παρουσιάστρια προς τον συνεργάτη της.

Την άποψή της για τον Γιώργο Λιάγκα και «Το Πρωινό» εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (2/5) και άφησε αιχμές για τον δικό της άμεσο ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί», η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο παρουσιαστής στον αέρα λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει. Λέει «επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή». Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό».

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και τα αίματα άναψαν. «Όταν είχα αρρωστήσει, έβλεπα από το σπίτι μου τον Λιάγκα και εμάς. Θέλω να πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει το χταπόδι και το χτυπά», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής για τη δημοσιογραφική πορεία του Γιώργου Λιάγκα.

Και η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως αντέδρασε: «Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα; Έτσι όπως το λες…».

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση. Το να μου αρέσει κάπου, πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σε αυτό το σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως έκανε πλάκα. «Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν; Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες, όταν μου λες πως δεν είμαι παρουσιάστρια. Εγώ θέλω πάρα πολύ να είσαι εδώ του χρόνου. Εγώ είμαι αυτή που λέω μεγάλη μου χαρά και τιμή που που είσαι εδώ. Πολύ καλός είναι ο Λιάγκας, απλά θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί», είπε όλο νόημα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024