Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταύρος Σβήγκος: Η «θηλυκή του πλευρά» και η αποκάλυψη του Αρναούτογλου που μας άφησε άφωνους

Σταύρος Σβήγκος: Η «θηλυκή του πλευρά» και η αποκάλυψη του Αρναούτογλου που μας άφησε άφωνους

Τι ξεκαθάρισε ο ηθοποιός για τη φωτογραφία με τα γυναικεία γυαλιά;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (1/5) στο «The 2night Show» και μίλησε για την καριέρα του, τον γιο του ενώ απάντησε και για τη δήλωση που είχε κάνει, σύμφωνα με την οποία είχε συμφιλιωθεί με τη γυναικεία του μεριά.

Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία φορούσε μία πετσέτα στο κεφάλι και ένα ζευγάρι γυναικεία γυαλιά και είχε δεχτεί ποικίλα σχόλια στα social media.

«Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εκφράζοντας την απορία του γι τον ντόρο που έγινε με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Τότε, το Σταύρος Σβήγκος εξήγησε: «Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο ψωνίστικη φωτογραφία. Με ρώτησαν για την φωτογραφία κι είπα με χιούμορ, αλλά είναι και αλήθεια “α συμφιλιώθηκα με την γυναικεία μου πλευρά”. Ότι έβαλα γυαλιά, που μοιάζουν πιο πολύ γυναικεία και μια πετσέτα στο κεφάλι».

«Η φωτογραφία δεν κρύβει κανένα μήνυμα και δεν υπάρχει καμία σκέψη από πίσω. Το είπα και προβοκατόρικα, για το κακό που έχουν κάνει τόσα χρόνια οι γενιές που προωθούσαν την ματσίλα και τον βαρβάτο άντρα και δεν κοιτούσαμε τις ευαισθησίες μας. Ένας άνθρωπος που καταλήγει από το να δέρνει την γυναίκα του μέχρι το οτιδήποτε, είναι ο πιο φοβισμένος από όλους κι αυτός που έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί», εξήγησε π ηθοποιός.

Και κατέληξε: «Ήθελα να θίξω το θέμα του σεβασμού του ανδρικού στο γυναικείο φύλο. Πιστεύω και στη ισότητα 100% και δεν θα πω ότι μια γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα, ούτε εγώ πιο πάνω από εκείνη».

Δείτε όσα είπε

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024