Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη»

Δανάη Μπάρκα για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη»

Τι έχει συμβεί ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Μετά τη σπάνια συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της στον παρουσιαστή.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε πως τρία χρόνια τώρα ζητά από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της δώσει μια συνέντευξη και παρά το γεγονός πως εκείνη έχει βρεθεί δυο φορές στην εκπομπή του και της έχει εκφράσει και τη συμπάθειά του, αρνείται να της δώσει μια συνέντευξη.

«Εμείς τρία χρόνια τον παίρνουμε, εγώ δύο φορές έχω πάει. Έχω ακούσει πόσο με αγαπάει. Πόσα χρόνια με ξέρει. Πόσο αλληλοθαυμασμό και αλληλοεκτίμηση έχουμε…

Εγώ, όταν ξέρω τον άλλον προσωπικά, δεν μπορώ να πιέσω. Στέλνω ένα μήνυμα, ότι θα ήταν χαρά μου και τιμή μου να συμβεί. Αν δω ότι δεν… Δεν ξέρω, πολύ με έχει στεναχωρήσει ο Γρηγόρης, δεν πειράζει», σημείωσε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Περιμένω να μου ζητήσει συγγνώμη»

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα δεν δίστασε να πει πως περιμένει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της ζητήσει συγγνώμη γιατί την έχει στεναχωρήσει με αυτή του τη στάση.

«Περιμένω στην επόμενη συνέντευξή του να μου ζητήσει κι εμένα συγγνώμη που δεν μου δίνει συνέντευξη τρία χρόνια. Πόσα βίντεο του έχουμε στείλει στη γιορτή του με χρόνια πολλά; Τέλος πάντων, τον αγαπάω και πάλι» συνέχισε η Δανάη Μπάρκα.

«Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη»

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τον Νίκο Συρίγο, ο παρουσιαστής μίλησε για τα μαθήματα που έχει πάρει στα 33 χρόνια πορείας του στην τηλεόραση.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τη ζωή είναι να μην κρίνω πολύ γρήγορα τους ανθρώπους. Όσες φορές προσπάθησα να κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, έπεσα έξω. Πολλές φορές ακούω πράγματα για μένα. Λέγανε ότι είμαι παράξενος.

Έχουν γράψει και για μένα πράγματα που αναρτιέμαι γιατί το είπε κάποιος αυτό. Πρόσφατα βγήκε και είπε ο Σταρόβας ότι θα πρέπει να του δώσουν βραβείο που συνεργάστηκε τόσα χρόνια μαζί μου.

Φαντάσου το έχει πει καμιά 15αριά φορές αυτό και τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει γιατί έχουν αλλάξει πλέον οι εποχές. Εκείνος το είπε για πλάκα. Και μου λέει Γρηγόρη έχεις δίκιο.

Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη από ανθρώπους που μπορεί να στεναχώρησα. Για να είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, κάποιοι άνθρωποι κάτι βρήκαν.

Σίγουρα, είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσω, αυτό που με ενοχλεί, είναι να μη σέβεται κάποιος τη διάρκεια» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024