Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν γνώρισα τον Θοδωρή είχα επαφές με τον πρώην μου»

Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν γνώρισα τον Θοδωρή είχα επαφές με τον πρώην μου»

Σε μια αποκάλυψη για την αρχή της σχέσης της με τον Θοδωρή Μαροσούλη προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μία συζήτηση περί πρώην σχέσεων είχαν η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο «Mega Καλημέρα» με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Με την Κατερίνα Ζαρίφη να δηλώνει ότι ο πρώην σύντροφός της έχει φιλικές επαφές με τον νυν, δίχασε την ομάδα του «Mega Καλημέρα».

«Εγώ πιστεύω ότι λειτουργεί σε κάποια ζευγάρια τα οποία έχουν υπάρξει μαζί και έχει κάνει τον κύκλο της η σχέση χωρίς παρατράγουδα, τύπου τρίτα πρόσωπα, τσακωμοί, όλα αυτά τα διάφορα. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει μία σχέση φιλική. Όταν έχει τελειώσει και στους δύο και έχει κάνει τον κύκλο του. Δεν συμφωνούν όλοι» σημείωσε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φάνηκε να μη συμφωνεί με αυτό, σημειώνοντας πως το θεωρεί βαρετό. «Εγώ βαριέμαι πάρα πολύ. Για ποιον λόγο να κρατήσεις σχέση με τον πρώην σου;» διερωτήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. «Αφού έχω τον άλλο τώρα. Είμαι μια χαρά. Μα δεν με νοιάζει να με παίρνει τηλέφωνο να ξέρει αν είμαι καλά ή όχι ή για χρόνια πολλά. Δεν θέλω», συμπλήρωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Αναφέρθηκε μάλιστα στον σύζυγό της, Άρη Γούτο, ο οποίος της είχε εκφράσει παλαιότερα το παράπονό του επειδή πρώην σχέση της την έπαιρνε τηλέφωνο. «Είχα έναν πρώην στα νιάτα μου και με έπαιρνε τηλέφωνο ο άνθρωπος να δει αν είμαι καλά, όχι πονηρά, και του το έκοψα», υπογράμμισε.

Με αφορμή το σχόλιο της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τον Άρη Γούτο, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον σύζυγό της. «Ο Θοδωρής είναι σαν τον Άρη, δεν βρίσκει λόγο να υπάρχουν σχέσεις με τους πρώην. Το καταλαβαίνω και το σεβάστηκα.

«Δεν του άρεσε του Θοδωρή»

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, έχω σχέσεις με τις πρώην του Θοδωρή όμως, αυτό είναι το παράδοξο! Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου. Παρόλα αυτά όμως, όταν γνώρισα τον Θοδωρή, είχα επαφές με την πρώτη μου σχέση που ήταν επτά χρόνια. Είχαμε χωρίσει από το 2000. Είχαν περάσει χρόνια. Δεν του άρεσε του Θοδωρή και σεβάστηκα το γεγονός ότι δεν του άρεσε. Και σταμάτησα να έχω επαφές με τον άνθρωπο. Αλλά είχα στεναχωρηθεί κιόλας γιατί ο άνθρωπος δεν είχε καμία πρόθεση, ούτε εγώ είχα καμία πρόθεση στον άνθρωπο», υπογράμμισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024