Ξεσπά η Κατερίνα Ζαρίφη: «Έλεγαν δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή»
Η Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασε μιλώντας για τα στερεότυπα που υπάρχουν για τους ανθρώπους με παραπανίσια κιλά.
Η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη ξέσπασε σχετικά με τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμη για τα άτομα με παραπανίσια κιλά.
«Όταν μου λένε χάσει κιλά για την υγεία σου, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σε ένα πράγμα. Έχεις δει τις εξετάσεις αίματος μου; Έχεις δει τις δικές σου και θεωρείς ότι εσύ είσαι πιο υγιής από μένα επειδή είσαι πιο αδύνατος;
Συμφωνώ στην περίπτωση που η παχυσαρκία είναι αυτό που λέμε άρρωστη και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κινηθεί, να μετακινηθεί. Εγώ έχω χάσει κάποια κιλά, το οποίο έγινε τυχαία. Δεν τα έχασα ούτε για γκόμενο, ούτε για τη δουλειά, ούτε για τίποτα. Ίσα ίσα που όταν ξεκίνησα στη δουλειά ήμουν άλλη τόση» ξέσπασε η παρουσιάστρια μιλώντας στο podcast της Γιώτας Μπαντέ στον Pride.
«Τα media ποινικοποιούσαν το γούστο»
«Είχαμε τα media, τα οποία ποινικοποιούσαν το γούστο. Έλεγαν έλα τώρα δεν μπορείς να γουστάρεις τη χοντρή. Όχι, απαγορεύεται» συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη. «Έχω ακούσει στην τηλεόραση τα πολύ καλά τύπου «στα τρία πιο ωραία κοντινά η Ζαρίφη». Έχω ακούσει και το δεν μπορεί παιδιά να κρίνετε μια γυναίκα όμορφη άμα έχει κιλά. Τέτοια κουλά» υπογράμμισε η Κατερίνα Ζαρίφη, με το απόσπασμα να προβάλλεται στην εκπομπή «Breakfast @ Star».
Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προβληθεί η συνέντευξή της στην εκπομπή «The 2Night Show», με την Κατερίνα Ζαρίφη να μιλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση της.
«Είναι σεφ ανοιχτής φωτιάς. Από αυτούς τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην ύπαιθρο με τον παραδοσιακό τρόπο. Με μασίνα, κάνουν αντικριστά, καπνιστά, έχουν καπνιστήρια, αποστακτήρια. Δεν μας έχουν φωτογραφήσει μαζί αλλά δεν θα με πείραζε, εφόσον είναι μία επίσημη και καλά δομημένη σχέση», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.
«Δεν θα μου άρεσε, εάν ήμουν στην παραλία. Μη με βγάζεις με το μπανιερό. Αν ήθελα, θα πήγαινα στο Playboy», σημείωσε αμέσως μετά με χιούμορ.
Ο νυν σύντροφος φίλος με τον πρώην της
«Γνωριστήκαμε με τον Πάνο στα Γιάννενα, που ανέβηκα να παρουσιάσω το TedX. Ο Πάνος μένει εκεί. Ήταν και αυτός ομιλητής και πολύ φυσιολογικά βρεθήκαμε να είμαστε μαζί. Είμαι μία γυναίκα που αγαπά αυτές τις σχέσεις. Θέλω και τον χώρο μου και την παρέα μου. Είναι κουλ, ωραία», σημείωσε. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να μετακόμιζε μόνιμα στην επαρχία.
«Το να είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή έχει ένα κουλάρισμα. Έχεις έναν άνθρωπο, αυτό είναι το σημαντικό μεγαλώνοντας. Εγώ αυτές τις επιφάσεις, με τις πλασματικές εντάσεις για να δείχνουμε ότι ζούμε τον έρωτα στο ημερολόγιο δεν τις μπορώ», ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Ζαρίφη.
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται ο Πολάκης: Φληναφήματα τα περί μη συμμετοχής μου σε ΠΓ και ΚΕ – Να πάρει θέση η επιτροπή δεοντολογίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442