Ο Νίνο και η Ζόζεφιν, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν ζευγάρι, διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Και τελικά επιβεβαίωσαν τις φήμες.
Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή με τον οποίο πέρασαν την είσοδο του μαγαζιού πιασμένοι χέρι – χέρι, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες από το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί.
Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για την προσωπική ζωή της
Πρόσφατα η Ζόζεφιν είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» της κυπριακής τηλεόρασης, όπου και ρωτήθηκε για την προσωπική της ζω
«Είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο, πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο», είχε απαντήσει η Ζόζεφιν.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.