Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: Αχώριστη με την κορούλα της

Μαίρη Συνατσάκη: Αχώριστη με την κορούλα της

Η μανούλα βιώνει την καλύτερη περιόδο της ζωής της απολαμβάνοντας κάθε στιγμή τη μητρότητα.

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Η «Mairiboo» απολαμβάνει τη μητρότητα και πάει παντού μαζί με την κόρη της Ολίβια.

Η γνωστή influencer-επειχειρηματίας αποκάλυψε πρόσφατα το όνομα που επέλεξαν με τον Ίαν Στρατή για την μικρή τους εξηγώντας το λόγο πίσω από αυτή την απόφαση.

Ψάξαμε 400 ονόματα για να καταλήξουμε

«Κάναμε ένα ψευτο-baby shower επτά άνθρωποι που ήξεραν τι ήταν το μωρό μας. Εκείνη την ημέρα ψάξαμε 400 ονόματα στην Google. Η φίλη μου η Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε το Liv Tyler και τότε είπα καλέ αυτό είναι καταπληκτικό. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι πολύ γλυκό», αποκάλυψε η 38χρονη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η βασική μου συνεργάτιδα

Πριν λίγες ώρες μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά ντυμένες στα κίτρινα, το αγαπημένο χρώμα της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία έγραψε: «Βασική συνεργάτιδα, κάνει και μαλλιά».

Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε πρόσφατα την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τον ερχομό της κόρης της στη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα.

«Η κόρη μας είναι πολύ συνεργάσιμο μωρό, το μωρό μας, μοιραζόμαστε πολλά πράγματα στην φροντίδα του. Ξέρω ότι περίμενα ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ μας ως ζευγάρι, το φοβόμουν πάρα πολύ αυτό το κομμάτι», δήλωσε η inluencer.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024