Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακουριώτης: «Ξέχασα τα λόγια μου, είπα δικό σας, αλλά ούτε ο κόσμος το ήξερε»

Κακουριώτης: «Ξέχασα τα λόγια μου, είπα δικό σας, αλλά ούτε ο κόσμος το ήξερε»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μιλά για τα επόμενα βήματά του, τις φήμες για τη σχέση του με τη Ζένια Μπονάτσου και τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς».

Με ιδιαίτερο χιούμορ, ο αγαπημένος τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης, που εμφανίστηκε και στη «Γη της Ελιάς», αποκάλυψε ένα ευτράπελο από τις εμφανίσεις του στην πίστα.

Ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στη «Γη της Ελιάς», τις φήμες για σχέση του με τη Ζένια Μπονάτσου και την περίοδο των Boys N’ Noise.

«Επέστρεψα στην Αθήνα μετά τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Ρόκκο και τη Λένα Ζευγαρά. Τώρα είμαι στο στούντιο και ετοιμάζω νέο τραγούδι. Είμαστε σε συζητήσεις για να είμαι τον χειμώνα με Κιάμο, Λιόλιου και Σφήνο στο Club 22», σημείωσε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

«Έχω ξεχάσει τα λόγια μου σε τραγούδι, γύρισα το μικρόφωνο στον κόσμο, είπα «δικό σας», αλλά δεν τραγούδησε και ο κόσμος. Όχι επειδή δεν είχε όρεξη ή δεν πέρναγε καλά. Δεν το ήξερα εγώ, δεν το ήξερε και ο κόσμος», αποκάλυψε γελώντας ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος του έγραψε και το τραγούδι «Ίσως». «Έχω ολοκληρωθεί σαν καλλιτέχνης κατά κάποιον τρόπο από αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας μαζί του», σημείωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας και τη συμβουλή που του είχε δώσει.

Εκεί που την πρώτη χρονιά έκλεινε πολύ τα μάτια του στη σκηνή, ο Νίκος Βέρτης τον συμβούλευσε να μην τα κλείνει τόσο πολύ για να έχει επαφή με τον κόσμο.

«Ήμουν λίγο ντροπαλός, δεν το περίμενα»

Χαρακτήρισε πολύ ωραία εμπειρία τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς», ειδικά για την αρχή του ως ηθοποιός. «Ο ρόλος του Κίμωνα και όλη η ιστορία του άγγιξε πού κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Μου έχει κάνει άλλη μία πρόταση. Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί του. Θα αγγίξει πολύ κόσμο αυτό που πρόκειται να κάνει», προσέθεσε.

Αποκάλυψε ότι τον έχουν φλερτάρει πολύ επιθετικά. «Έχει έρθει με πολύ σιγουριά. Αυτό το άκομψο που λέμε. Να μου πει το τηλέφωνό μου, θέλω να βρεθούμε. Θέλω να με πάρεις τηλέφωνο. Έτσι απόλυτα. Πήρα το τηλέφωνο γιατί μου το έδωσε. Δεν ήξερα και τι να πω, ήμουν λίγο ντροπαλός. Δεν το περίμενα. Ήμουν σε άλλο mood τελείως. Δεν την κάλεσα», συμπλήρωσε.

«Δεν έχει συμβεί κάτι με τη Ζένια, δεν είχαμε κάτι παραπάνω. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου, κανένας από τους δύο», σημείωσε αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με τη Ζένια Μπονάτσου.

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024