Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλωρινιώτης: Οι «πικάντικες» αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

Φλωρινιώτης: Οι «πικάντικες» αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή

«Γιατί να κάνω; Είναι απαραίτητο;», αναρωτιέται ο τραγουδιστής

Γιάννης Φλωρινιώτης για πολλά χρόνια ήταν το πρώτο όνομα της Ελλάδας. Τη δεκαετία του ’70 έφερε την επανάσταση στα νυχτερινά κέντρα, διασκευάζοντας λαϊκά τραγούδια σε μοντέρνους ρυθμούς.

Ήταν αυτός που γέμιζε μαγαζιά, θέατρα, αναψυκτήρια, στάδια και ξεσήκωσε τους θαμώνες, να χορεύουν στα τραπέζια. Ο Τύπος, η τηλεόραση, τα περιοδικά, ασχολούνταν με το «φαινόμενο Φλωρινιώτης» και του έδωσαν το προσωνύμιο Τζον Τραβόλτα της Ελλάδας.

Ο ίδιος πάντα μιλούσε ανοιχτά για την καριέρα του στην μουσική βιομηχανία, για το φλερτ και τον έρωτα.

«Σκεφτόμουν να πάρω βιάγκρα»

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Όλα Καλά» ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως έχει να κάνει σεξ περισσότερο από 20 χρόνια. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως δεν του άρεσε και πως, όταν έκανε, τελείωνε γρήγορα.

«Δεν έχω καμία συντροφιά δίπλα μου, τι να την κάνω σε αυτή την ηλικία; Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να είμαι μόνος μου. Από 16 χρονών ήμουν δεσμευμένος και δεν έζησα την εφηβεία», ανέφερε χαρακτηριστικά και πέρασε σε πιο πιπεράτες αποκαλύψεις:

«Έχω να κάνω σεξ 20 χρόνια και δεν με ενδιαφέρει. Γιατί να κάνω; Είναι απαραίτητο; Σκεφτόμουν καμιά φορά να πάρω βιάγκρα μπας και, αλλά λέω μην πάθω καμιά καρδιά και γίνω ρεζίλι. Άσε που τελείωνα γρήγορα και δεν προλάβαινα».

Σε άλλη συνέντευξή του, στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για τον έρωτα στη ζωή του.

«Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός. Όταν έφυγα από το σπίτι μετά από το σκηνικό που σου διηγήθηκα παραπάνω με τον πατριό μου, είχα πάθει κατάθλιψη, έμεινα μόνος μου. Ενώ στη πίστα ήμουν μια χαρά, μετά με έπαιρνε από κάτω. Αυτό που έκανε να νιώσω καλά είναι οι τρεις σχέσεις που είχα στη ζωή μου. Αυτές ήταν, δεν είχα άλλες. Ήταν μακροχρόνιες και με αγαπήσανε πάρα πολύ. Ένιωθα πολύ ευτυχισμένος και μεγάλη σιγουριά», εξομολογήθηκε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024