Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίνο: «Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό»

Νίνο: «Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό»

«Γράφω ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/3) ο Νίνο. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο τργαουδιστής αναφέρθηκε στον λόγο που κρατά χαμηλό προφίλ και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε, το γεγονός ότι πάντα ήταν ο εαυτός του και δεν μπήκε ποτέ σε «καλούπια» ή δεν υπέκυψε σε δημόσιες σχέσεις ήταν κάτι που παρολίγον να του κοστίσει καλλιτεχνικά αλλά αυτό δεν συνέβη.

«Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω»

«Δεν κλείνομαι απλά δεν εμφανίζομαι δημόσια. Στη ζωή υπάρχουν κύκλοι που πρέπει να κλείσουν για να ανοίξει ένας καινούργιος. Τώρα είμαι 41 χρονών. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά. Είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος που παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίον τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Μην αναλύσουμε αν το πλήρωσα τελικά, δεν θέλω. Αξίζει να είσαι ο εαυτός σου, γιατί κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Τα ψέματα που λες για χρόνια τα πιστεύεις και ο ίδιος. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, εγώ έτσι αισθάνομαι καλά».

«Από τα παιδιά του Fame Story 1 μιλάω που και που με τον Γρηγόρη Πετράκο και πολύ με την Άσπα. Με τον Νότη Χριστοδούλου έχουμε να μιλήσουμε από τότε», ανέφερε επίσης ο καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια, έκανε μια σπάνια αναφορά στα παιδιά του: «Η Ρόδος είναι η βάση μου. Λέω ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας, εγώ τη μισή μου ζωή την πέρασα στην Ρόδο. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Μεγαλώνουν. Ο γιος μου είναι 10 χρονών και η κόρη μου κοντεύει τα 9. Εύχομαι να γίνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν και τα δύο ταλέντο στη μουσική, στη ζωγραφική, στον αθλητισμό. Ό,τι θέλουν θα κάνουν, δεν θα πούμε εμείς τι θα κάνουν στη ζωή τους».

«Γράφω καθημερινό ημερολόγιο για τη ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια, γράφω τις σκέψεις μου. Θέλω να το διαβάσουν τα παιδιά μου μετά τα 35 τους», κατέληξε ο Νίνο.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024