Την τροπολογία για να συμπεριληφθούν οι ρυθμίσεις των δανείων των πολιτικών προσώπων στο Πόθεν Έσχες επανακατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «σε επανακατάθεση της τροπολογίας με θέμα Μεταρρύθμιση του νόμου 3213/2003 («ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ») προχώρησε σήμερα 28 Μαρτίου 2023 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Το αυξημένο ενδιαφέρον για την ύπαρξη διαφάνειας γύρω από την περιουσιακή και εν γένει οικονομική κατάσταση και πιθανή οικονομική επιρροή προσώπων που κατέχουν σημαντικές πολιτικές ή θεσμικές θέσεις, επιβάλλει την επέκταση των υποχρεώσεων υποβολής αρχικής ή ετήσιας δήλωσης «πόθεν έσχες» (ν. 3213/2003). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις αλλαγές στο περιεχόμενο των δηλώσεων ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών με βασικότερη εκείνη της συμπερίληψης των ρυθμίσεων των δανείων τους».
Το είχε προαναγγείλει η Πόπη Τσαπανίδου
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου είχε προαναγγείλει την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ και, μάλιστα, χθες σε ανακοίνωσή της on camera απηύθυνε ερώτηση προς τη ΝΔ αν θα υπερψηφίσει τη συγκεκριμένη τροπολογία.
«Θα ψηφίσει η ΝΔ την τροπολογία για να δηλώνονται στο πόθεν έσχες και οι ρυθμίσεις των δανείων ή φοβάται και άλλους Παπαθανάσηδες;», είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας