Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρεμι Ρένερ: Στέκεται ξανά στα πόδια του - Βίντεο που περπατά τρεις μήνες μετά το ατύχημα

Τζέρεμι Ρένερ: Στέκεται ξανά στα πόδια του – Βίντεο που περπατά τρεις μήνες μετά το ατύχημα

Ο αγαπημένος «Avenger» καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό όχημα, τραυματίστηκε σοβαρά και έκτοτε ανεβαίνει έναν Γολγοθά

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Τζέρεμι Ρένερ. Ο διάσημος ηθοποιός μετά το τρομακτικό ατύχημα, που είχε κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα με το εκχιονιστικό μηχάνημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, περπατά και πάλι.

Στο βίντεο, που ανέβασε ο ίδιος στα social media και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται να κάνει διάδρομο κατά τη διάρκεια της φυσικοθεραπείας του και να μιλά σε έναν κύριο εξηγόντας του πώς το μηχάνημα του επιτρέπει να αισθάνεται λιγότερο βάρος, σαν να περπατάει με μπαστούνι.

«Μείνε γερός», «Τα πας περίφημα», «Αδερφέ, αυτό είναι μεγάλη πρόοδος μέσα σε τρεις μήνες», «Συνέχισε έτσι», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που δέχτηκε από φίλους και θαυμαστές του.

Η ανάρτησή του

Τι συνέβη λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος

Η είδηση πως ο Τζέρεμι Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ύστερα από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην εξοχική του κατοικία, σόκαρε τους πάντες, με την αγωνία για τη ζωή του να βρίσκεται στο «κόκκινο» για αρκετές μέρες.

Ο αγαπημένος «Avenger» καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό όχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχοντας σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα, ο 52χρονος σταρ βρέθηκε κάτω από το εκχιονιστικό όχημα, θέλοντας να σώσει τον ανιψιό του που βρισκόταν μαζί του.

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών.

«Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται, με βάση την επιθεώρησή μας, ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Ρένερ προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό (του ανιψιού του), (…) καταπλακώθηκε» αναφέρει η έκθεση.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Ρένερ, το εκχιονιστικό άρχισε να κυλάει προς το πλάι και στη συνέχεια προς τα κάτω στον λόφο. Τότε ήταν που ο ίδιος πήδηξε έξω.

«Μόλις βγήκε (…) συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς (τον ανιψιό του). (…) Φοβήθηκε ότι το εκχιονιστικό θα χτυπούσε (τον ανιψιό του), οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει» συμπληρώνεται στην έκθεση. Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά απέτυχε και βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω απ΄αυτό.

Κατά συνέπεια τραυματίστηκε σοβαρά και ανέπνεε με εξαιρετική δυσκολία.

Ο ανιψιός του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ύστερα από δύο εβδομάδες παραμονής του στο νοσοκομείο, έλαβε εξιτήριο, ωστόσο οι γιατροί τόνισαν πως για να επανέλθει πλήρως θα χρειαστεί αρκετός καιρός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024