Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρεμι Ρένερ: Πώς έγινε το ατύχημα στα χιόνια - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο

Τζέρεμι Ρένερ: Πώς έγινε το ατύχημα στα χιόνια – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο

Η κατάσταση του ηθοποιού είναι κρίσιμη αλλά σταθερή

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, καθώς τραυματίστηκε ενώ προσπαθούσε να καθαρίσει το χιόνι στο ράντσο του στη Νεβάδα.

Ο 51χρονος, γνωστός για τον ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές υπερπαραγωγές της Marvel, φέρει τραύματα, έπειτα από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, ενώ απομάκρυνε το χιόνι.

Το σπίτι του Ρένερ βρίσκεται κοντά στο Mt Rose-Ski Tahoe, μια περιοχή κοντά στο Ρίνο της Νεβάδα, που έχει πληγεί από τις τελευταίες χιονοθύελλες.

Πρόσφατα ο ίδιος έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή γύρω από τη λίμνη Τάχο, η οποία συνορεύει με την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα και είναι ένας παγκοσμίου φήμης προορισμός για σκι.

Συγκεκριμένα, στις 13 Δεκεμβρίου, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία ενός αυτοκινήτου θαμμένου από το χιόνι με τη λεζάντα «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».

Η ανάρτησή του

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Ρένερ τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε το εκχιονιστικό μηχάνημα και προσπαθούσε να καθαρίσει το χιόνι.

Ο ίδιος είναι λάτρης των βαρέων μηχανημάτων και λόγω της συχνής χιονόπτωσης είχε αγοράσει ειδικά μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί για να καθαρίσει τον μεγάλο ιδιωτικό του δρόμο, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή του.

Ο εκπρόσωπός του γνωστοποίησε το συμβάν λέγοντας ότι το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού. Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα».

Ο Guardian αναφέρει ότι ο Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Το πρωί της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe κοντά στο Ρίνο κλήθηκε στο ράντσο. Η υπεύθυνη δημόσιας πληροφόρησης Kristin Vietti είπε: «Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί συντονίστηκαν με το νοσοκομείο για να κανονίσουν την ιατρική μεταφορά του ηθοποιού μέσω πτήσης φροντίδας σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Ο κ. Ρένερ ήταν το μόνο εμπλεκόμενο άτομο και η ομάδα διερεύνησης ατυχημάτων εξετάζει τις συνθήκες».

Στο παρελθόν, ο Ρένερ έχει αποκαλύψει ότι ξοδεύει συχνά χρόνο δουλεύοντας με τις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες, βοηθώντας τις ομάδες τους, και έχει αγοράσει ακόμη και ένα εφεδρικό πυροσβεστικό όχημα.

Οι φανς του μετά την είδηση του τραυματισμού του έγραψαν στα social media ότι προσεύχονται για να γίνει καλά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024