Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρεμι Ρένερ: Κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό - «Κόντεψε να πεθάνει»

Τζέρεμι Ρένερ: Κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό – «Κόντεψε να πεθάνει»

H κατάστασή του είναι χειρότερη από ό,τι έχει αποκαλυφθεί δημόσια

Ώρες αγωνίας για τον Τζέρεμι Ρένερ, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα, που είχε την Πρωτοχρονιά, την ώρα που απομάκρυνε χιόνια κοντά στο σπίτι του στην πόλη Ρίνο της Νεβάντα.

Ο σταρ της Marvel υπέστη σοβαρά τραύματα και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και παραμένει στο νοσοκομείο. Πηγή από το περιβάλλον του είπε στο Radar Online ότι η κατάστασή του είναι χειρότερη από ό,τι έχει αποκαλυφθεί δημόσια.

«Είναι πολύ χειρότερο από όσο νομίζετε. Ο Τζέρεμι γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω. Το θέμα είναι ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν τόσο σοβαρή, που έπρεπε να αποκατασταθεί σε χειρουργική επέμβαση», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα χειρουργεία, στα οποία έχει υποβληθεί ο ηθοποιός, σημείωσε: «Μέχρι στιγμής, έχει κάνει δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα να χρειαστεί περισσότερες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του. Οι γιατροί τείνουν να αφήνουν χώρο στις επεμβάσεις για να αφήσουν χρόνο προκειμένου να ξεκινήσει η φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος, και αυτό συμβαίνει εδώ».

Επίσης, ο Ρένερ αντιμετώπισε και δυσκολία στην αναπνοή, ενώ αιμορραγούσε βαριά στο κεφάλι.

Η ανάρτηση από το νοσοκομείο

Το πρώτο του μήνυμα, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, έστειλε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζέρεμι Ρένερ. Συνόδευσε τη σύντομη ανάρτησή του με μια φωτογραφία, όπου φαίνονται τα τραύματα στο πρόσωπό του και τόνισε ότι είναι πολύ χάλια.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια για να γράψω. Στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο 51χρονος ηθοποιός.

Πώς έγινε το ατύχημα στα χιόνια

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο Ρένερ τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε το εκχιονιστικό μηχάνημα και προσπαθούσε να καθαρίσει το χιόνι.

Ο ίδιος είναι λάτρης των βαρέων μηχανημάτων και λόγω της συχνής χιονόπτωσης είχε αγοράσει ειδικά μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιεί για να καθαρίσει τον μεγάλο ιδιωτικό του δρόμο, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή του.

Ο εκπρόσωπός του γνωστοποίησε το συμβάν λέγοντας ότι το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού. Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα».

Ο Guardian αναφέρει ότι ο Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Το πρωί της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe κοντά στο Ρίνο κλήθηκε στο ράντσο. Η υπεύθυνη δημόσιας πληροφόρησης Kristin Vietti είπε: «Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί συντονίστηκαν με το νοσοκομείο για να κανονίσουν την ιατρική μεταφορά του ηθοποιού μέσω πτήσης φροντίδας σε ένα τοπικό νοσοκομείο. Ο κ. Ρένερ ήταν το μόνο εμπλεκόμενο άτομο και η ομάδα διερεύνησης ατυχημάτων εξετάζει τις συνθήκες».

Στο παρελθόν, ο Ρένερ έχει αποκαλύψει ότι ξοδεύει συχνά χρόνο δουλεύοντας με τις τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες, βοηθώντας τις ομάδες τους, και έχει αγοράσει ακόμη και ένα εφεδρικό πυροσβεστικό όχημα.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024