Τα παιδιά είναι ελπίδα για το μέλλον, τα παιδιά δε βλέπουν χρώματα, το μόνο, που θέλουν είναι να υπάρχουν όλοι οι φίλαθλοι ποδοσφαίρου μαζί μακριά από τη βία και την τοξικότητα.
Ένα πολύ όμορφο μήνυμα κατά της βίας έστειλε σήμερα το 4ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, με ποδοσφαιρικό παιχνίδι όπου κάθε μαθητής φορούσε την φανέλα άλλης ομάδας από την Super League και την Super League 2 με σκοπό να γίνει η αρχή.
«Ο αθλητισμός μας ενώνει. Μπορούμε να συνυπάρχουμε σαν συμπαίκτες, όλες οι ομάδες της Super League 1 και της Super League 2. Ο μόνος αντίπαλος είναι η βία» ανέφερε ο γυμναστής του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, Δημήτρης Δεληγιάννης ενώ τα δικά τους μηνύματα έστειλαν οι μαθητές, που συμμετείχαν στον πολύχρωμο αυτόν αγώνα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας