Βίντεο ντοκουμέντο μετά το επεισόδιο με τον γερανό: «Κι αν πάτησες κάποιον καλά έκανες»
Το βίντεο φαίνεται να έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο ακολουθώντας μια διμοιρία των ΜΑΤ που κατεβαίνει την οδό Ακαδημίας στη συμβολή με την Ασκληπιού.
Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να έχει καταγράψει μια συνομιλία ενός άνδρα των ΜΑΤ με τον οδηγό του γερανοφόρου οχήματος της ΕΛΑΣ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τους επικίνδυνους ελιγμούς στην οδό Ακαδημίας.
Το βίντεο φαίνεται να έχει καταγραφεί από κινητό τηλέφωνο ακολουθώντας μια διμοιρία των ΜΑΤ που κατεβαίνει την οδό Ακαδημίας στη συμβολή με την Ασκληπιού.
Στον ασύρματο ακούγεται να μιλά ο αξιωματικός και να ρωτά για το συμβάν με τον γερανό.
Εικάζεται ότι από την άλλη μεριά του ασύρματου είναι ο οδηγός του γερανού.
«Τι του κάνανε, για πες μου λίγο. Σπασμένα τζάμια;» ακούγεται να ρωτά ο αστυνομικός των ΜΑΤ για το γερανοφόρο όχημα και συνεχίζει: «Καλά έκανες. Κατ’ αρχήν μην κλαις. Δεύτερον και αν πάτησες κάποιον καλά έκανες!».
Δείτε το βίντεο
Ο γερανός στην Ακαδημίας
Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει γερανό της αστυνομίας να κατευθύνεται πάνω σε διαδηλωτές.
Όπως φαίνεται, το όχημα ακολουθεί ανεξέλεγκτη πορεία και προσκρούει με δύναμη πάνω σε κάδο απορριμμάτων, ενώ ακριβώς δίπλα στέκονται διαδηλωτές.
Έρευνα της ΓΑΔΑ
Έρευνα για το περιστατικό με τον γερανό διεξάγει η ΓΑΔΑ όπως έγινε γνωστό χθες, αμέσως μετά τον σάλο προκάλεσαν τα σχετικά βίντεο στα social media.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα διεξάγεται μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός του γερανού έκανε αυτόν τον επικίνδυνο ελιγμό θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα διερχόμενων πολιτών.
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)








































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442