Super Κική: «Στα κρατητήρια έπαθα σοκ – Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ ξανά κρατούμενη»
Η instagrammer παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την περιπέτεια που βίωσε στη φυλακή.
«Έσπασε» τη σιωπή της η Super Κική. Η instagrammer παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη και μίλησε για τη σύλληψη και την κράτησή της στα κρατητήρια με ακόμα μία φίλη της.
Επίσης, αποκάλυψε πως το όνειρο για τη δημιουργία του μαγαζιού που έχει ανοίξει με την κολλητή της, Άντρεα, γεννήθηκε όταν οι δυο τους ήταν συγκρατούμενες.
«Το όνειρο γι’ αυτό το επαγγελματικό βήμα γεννήθηκε μέσα στη φυλακή, μαζί με τη συγκρατούμενή μου τότε, την Αντρέα. Ξεκινήσαμε και φτιάχναμε διάφορα φυσικά πράγματα, μάσκες μαλλιών, αρωματικά χώρου κτλ.», ανέφερε αρχικά η Super Κική στο «Πρωινό μας».
«Σκοτάδι, πίσσα, μπουντρούμι»
Στη συνέχεια, είπε για το πρόσφατο περιστατικό που την οδήγησε μαζί με τις φίλες της στα κρατητήρια: «Με αυτόν που γίνανε όλα αυτά, ήμασταν φίλοι κάποτε. Είχαμε ξεκινήσει μαζί και στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζήλευε πάρα πολύ που ανοίξαμε το μαγαζί με την Αντρέα. Ήταν πρώην σύντροφός της. Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να σπάει τζάμια, να μας τραμπουκίζει. Δε ξέραμε πως να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Πηγαίναμε συνεχώς στην αστυνομία αλλά δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό. Δε μπορούσε, όχι δεν ήθελε. Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας».
Και πρόσθεσε: «Όταν μας πήγαν στο κρατητήριο, καλά, έπαθα σοκ. Δε το περίμενα με τίποτα ότι θα βρεθώ ξανά κρατούμενη. Δεν είχαμε ούτε νερό, ούτε καν φως. Σκοτάδι, πίσσα, μπουντρούμι. Μας πήγαν στα κρατητήρια γιατί ο άνθρωπος αυτός, είπε ψέματα ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό. Η ληστεία, πιάνεται για κακούργημα. Πολύ έξυπνος. Και έτσι, κάτσαμε 3 μέρες στα κρατητήρια».
Για το περιστατικό και το πώς ακριβώς έγινε, περιέγραψε: «Όταν μας είπαν ότι θα ξαναμπούμε στα κρατητήρια, παραδώσαμε όπλα… Μετά από όλα αυτά, παραιτήθηκαν όλοι οι υπάλληλοί μας από τον φόβο τους μην πάνε φυλακή. Θα γίνει δικαστήριο αλλά δε ξέρουμε πότε. Προς το παρόν, αυτό που κάνουμε είναι να δηλώνουμε την παρουσία μας κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα».
«Νιώθω φόβο. Μου ξαναβγήκε πάλι κατάθλιψη ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί. Πήγα και σε άλλο ψυχολόγο. Νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια, είναι χάλια», κατέληξε.
Υπενθυμίζεται, ότι η Super Κική, που στις 23 Φεβρουαρίου οδηγήθηκε στον ανακριτή, με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, ηθικής αυτουργίας σε πρόκληση επικίνδυνης, σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακής απειλής, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
- Ο Bad Bunny τιμά την αιματοβαμμένη ιστορία της Χιλής, παρουσιάζοντας ένα μουσικό ύμνο ενάντια στο καθεστώς Πινοσέτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)














![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442