Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super Κική: Η απάντηση για τους «μπάτσους των 600 ευρώ»

Super Κική: Η απάντηση για τους «μπάτσους των 600 ευρώ»

Παραμένει κρατούμενη η Super Κική

Ένας χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την Super Κική, η οποία συνελήφθη στην προσπάθειά της να βοηθήσει την φίλη της να ξεφύγει από τον κακοποιητικό της σύντροφο και περνά τις τελευταίες ώρες στο κρατητήριο.

Το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, βγήκε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος αποκάλυψε δημόσια πως η διάσημη Influencer, μετά τη σύλληψή της, μίλησε άσχημα στους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε, μάλιστα, «μπάτσους των 600 ευρώ».

«Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάποιοι από τα θέματα που είχαν με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο να έχουν κάποια θέματα και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν. Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε ‘βλάκες’ και ‘μπάτσοι εσείς των 600 ευρώ’» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε αν αυτό το είπε η Super Κική και εκείνος απάντησε θετικά. «Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη γιατί εγώ υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία… Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα, όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα» είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Η απάντηση του δικηγόρου της Super Κικής

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν διαψεύδοντας τα λόγια του αστυνόμου περί ύβρεως στα μέλη του «σώματος».

«Το διαψεύδω κατηγορηματικά» είπε αρχικά ο δικηγόρος της Super Κικής και συμπλήρωσε ότι η influencer διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους αστυνομικούς στο ΑΤ της Νέας Σμύρνης, όπου και κρατείται τις τελευταίες ημέρες.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024