Ο Βόλος την Κυριακή (12/3) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς πίεση μιας και εξασφάλισαν την παρουσία τους στα play offs της Superleague.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που «πυροβολεί» στα τελευταία ματς, καίγεται για τη νίκη και θα κάνει τα πάντα για ένα ακόμα ματς με γκολ θέμα και… τρεις βαθμούς, με σκοπό να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή.
Ο Κώστας Μπράτσος προετοιμάζει την ομάδα του κόντρα στον γεμάτο κίνητρα και ψυχολογία ΠΑΟΚ, έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά θέματα, μιας και δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκάγκι, Μπαριέντος και Μεσκίδα, αλλά ούτε και στον τιμωρημένο Σιελή.
Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Καρτάλης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς και Τσελεμπάκης
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του για τη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Καϊράτ στην Αστάνα για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League (9/12, 17.30).