Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλεκ Μπάλντουιν: Μήνυση σε βάρος του από μέλη του συνεργείου του «Rust» για μετατραυματικό στρες

Άλεκ Μπάλντουιν: Μήνυση σε βάρος του από μέλη του συνεργείου του «Rust» για μετατραυματικό στρες

Ο θάνατος της Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έχει επηρεάσει όλους τους ηθοποιούς.

Αγωγή σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν κατέθεσαν τρία μέλη του συνεργείου της ταινίας «Rust» μετά τον τραγικό θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα μέλη του συνεργείου υποστηρίζουν ότι έχουν βιώσει συμπτώματα διαταραχής μετατραυματικού στρες εξαιτίας του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2021, όταν ο Mπάλντουιν έκανε πρόβα με ένα πιστόλι για μια σκηνή που διαδραματιζόταν μέσα σε μια εκκλησία. Το όπλο του εκπυρσοκρότησε, σκοτώνοντας τη Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζοέλ Σοόυζα.

Ο Μπάλντουθν αρνήθηκε ότι τράβηξε τη σκανδάλη, αλλά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας επειδή πυροβόλησε με το όπλο στραμμένο προς την άτυχη κινηματογραφίστρια.

Ποιοι κατέθεσαν τη μήνυση και γιατί κατηγορούν τον Άλεκ Μπάλντουιν

Τα τρία μέλη του συνεργείου που κατέθεσαν αυτή την τελευταία αγωγή σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, είναι, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Ross Addiego, η Doran Curtin, ενδυματολόγος, και ο Reese Price.

Και οι τρεις ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν κοντά στον Baldwin όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε και υπέστησαν τραύματα από τον εκκωφαντικό ήχο του πυροβολισμού.

«Η Curtin παρακολουθούσε σε κατάσταση σοκ την Χάτσινς» αναφέρεται στην αγωγή. «Εκείνη έβαλε τα χέρια της στο στομάχι της προσπαθώντας να καταλάβει πού είχε χτυπηθεί και όταν βγήκε έξω κατέρρευσε» προστίθεται.

Η αγωγή κατηγορεί επίσης τους παραγωγούς ότι έκαναν περικοπές και προσέλαβαν άτομα που είχαν προηγουμένως καταγγελθεί για ελλείψεις στην ασφάλεια, όπως ο David Halls, ο πρώτος βοηθός σκηνοθέτη.

Ο Μπάλντουιν κατηγορείται  ότι δεν πρόσεχε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στα όπλα, ότι δεν διασφάλισε ότι το όπλο δεν ήταν γεμάτο με αληθινή σφαίρα και ότι ευθύνεται για τη σφαίρα που βρήκε τη Χάτσινς.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024