Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», το οποίο είναι στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των τηλεθεατών. Ο Ant1 θέλει να τη διατηρήσει στο προσωπικό του δυναμικό αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είναι το μόνο κανάλι που θέλει να τη διεκδικήσει.
Η πρόταση του ΣΚΑΪ
Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει κάνει ήδη πρόταση στην όμορφή παρουσιάστρια με σκοπό να την συμπεριλάβει στη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει δεχτεί δύο προτάσεις από το κανάλι. Η μία αφορά ένα βραδινό προτζεκτ ή ένα talent show μαζί μ ε τον Νίκο Μουτσινά.
Η δεύτερη πρόταση αφορά ένα τηλεπαιχνίδι.
Ο Ant1 έχει κάνει ήδη πρόταση για τη συνέχιση του «Ρουκ Ζουκ» αλλά και για το τηλεπαιχνίδι ανατροπής και μυστηρίου, «Traitors – Προδότες».
Προς ώρας η παρουσιάστρια δεν ανοίγει τα χαρτιά της!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.