Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σήμερα θα ήταν τα πέμπτα γενέθλια του Caleb» - Η ιστορία που τους έκανε όλους να δακρύσουν

«Σήμερα θα ήταν τα πέμπτα γενέθλια του Caleb» – Η ιστορία που τους έκανε όλους να δακρύσουν

Η συγκινητική χειρονομία φόρος τιμής στη μνήμη του μικρού Caleb. Εκείνη την ημέρα θα συμπλήρωνε τα 5 του χρόνια.

Εκείνη την ημέρα θα ήταν τα πέμπτα γενέθλια του μικρού Caleb. Η μητέρα του αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να τιμήσει τη μνήμη του πρόωρα χαμένου γιου της.

Η συγκινητική χειρονομία της να αφήσει κρυφά ένα παιδικό βιβλίο στα Morrisons ως δώρο για έναν ανυποψίαστο πελάτη. Μια κίνηση που έχει συγκινήσει απίστευτα τον κόσμο.

Είχε γράψει και ένα ανώνυμο σημείωμα. «Με βρήκες!!! Απόλαυσε το βιβλίο στη μνήμη του γιου μου Caleb. Σήμερα θα συμπλήρωνε τα 5 του χρόνια».

Το βιβλίο «Harry and the Cinosaurs First Sleepover» είχε τοποθετηθεί στον χώρο για την αλλαγή βρεφών του σούπερ μάρκετ. Η γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, θέλησε να τιμήσει με έναν όμορφο τρόπο τη μνήμη του.

Όλοι με δάκρυα στα μάτια

Ήταν ο σύντροφος της Sarah Foster, Joe, που βρήκε το ασυνήθιστα τοποθετημένο δώρο στο κατάστημα Anchor Road και μοιράστηκε την ιστορία στο Facebook.

Το βιβλίο έχει πια περάσει στα χέρια της κορούλας τους Charlotte. «Είναι τόσο όμορφο. Μου έφερε δάκρυα στα μάτια», σημείωσε για το σημείωμα και την κίνηση της άγνωστης γυναίκας η Sarah Foster.

Αφού έστειλε το δικό της μήνυμα για τον μικρό Caleb, σημείωσε πως η δίχρονη κορούλα της Charlotte έχει λατρέψει ήδη το βιβλίο. «Σας ευχαριστώ, θα το αγαπάμε για πάντα».

Όσοι διάβασαν την ιστορία στα social media, δεν έκρυψαν το γεγονός πως τους έφερε δάκρυα στα μάτια. Και όλοι ευχήθηκαν για τον μικρό Caleb.

Η είδηση έρχεται λίγο καιρό αφότου διαπιστώθηκε σε έρευνα πως τα πιο νοσταλγικά παιδικά παιχνίδια που κρύβονται σε σοφίτες σπιτιών είναι η Barbie, τα Lego και τα Hot Wheels. Πάνω από το ένα τέταρτο των Βρετανών και συγκεκριμένα το 28% πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαθέτει ένα χρυσωρυχείο παλιών παιχνιδιών που βρίσκονται αποθηκευμένα σπίτια τους.

Από κύβους του Rubik μέχρι και τα ρετρό τηλέφωνα της Fisher Price. Ο μέσος ενήλικας υπολογίζεται ότι κρατάει 20 παιχνίδια από την παιδική του ηλικία. Εκτιμάται ότι θα μπορούσαν να αξίζουν έως και 300 λίρες.

Από δημοσκόπηση σε 2.000 ενήλικες αποκαλύφθηκε ότι σχεδόν οι μισοί (47%) δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Τα δύο τρίτα (65%) σχεδιάζουν να τα παραδώσουν στα παιδιά ή τα εγγόνια τους.

Η έρευνα διενεργήθηκε από το Busy Bees για να γιορτάσει τη 40ή επέτειο από την ίδρυση του πρώτου παιδικού σταθμού το 1983. Ήθελαν να διερευνήσουν πώς τα παιχνίδια και το πώς τα παιδιά παίζουν μαζί τους έχουν αλλάξει από τότε.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024