Έχουμε διαβάσει για ανάλογα περιστατικά σε πολλές εταιρείες. Με εξομολογητική διάθεση στα social media, οι δημοσιογράφοι του BBC μοιράστηκαν τον πόνο για το χαμένο φαγητό τους και αναζητούν τον ένοχο.

Ο μυστηριώδης κλέφτης φαίνεται πως κάνει καλά τη δουλειά του, αδειάζοντας το φαγητό των δημοσιογράφων από το ψυγείο. Είναι τόσα μάλιστα τα περιστατικά στο βρετανικό δίκτυο που ζητήθηκε η συνδρομή της ασφάλειας.

Από σπιτικά φαγητά, μέχρι έτοιμα γεύματα και σάντουιτς κάνουν φτερά από τη μια στιγμή στην άλλη. Φυσικά και ο ένοχος δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Ανάλογα πάντα τη διάθεση. Ούτε το γιαούρτι, το μέλι και ο καφές είναι ασφαλής μέσα στο BBC.

Θραύση οι ιστορίες με το κλεμμένο φαγητό στο BBC

Οι ανεξήγητες αρπαγές σνακ είχαν γίνει θέμα συζήτησης μεταξύ των εργαζομένων και των ελεύθερων επαγγελματιών του BBC. Το θέμα, όμως, πήρε διαστάσεις, με τη MailOnine να το αναδεικνύει.

Κάτι που θεώρησαν αρκετά διασκεδαστικό οι δημοσιογράφοι, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα περιστατικά κλοπών φαγητού στα γραφεία τους.

Ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν καταθέσει είναι να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλεία ή και να διενεργηθεί έρευνα για τον δράστη.

Μέχρι στιγμής, η ασφάλεια του BBC έχει απλώς τοποθετήσει σημειώματα σε διάφορους χώρους. Προειδοποιούν να μην παίρνουν το φαγητό των συναδέλφων τους.

Η Barbara George παραπονέθηκε για το περιστατικό, με τον δράστη να έχει απολαύσει το φαγητό της και να έχει βάλει πίσω στο ψυγείο άδειο το ταπεράκι της.

«Σας ευχαριστώ που φάγατε το γεύμα μου. Ελπίζω να σας άρεσε. Ήταν όλα σπιτικά», σχολίασε χαρακτηριστικά και έκτοτε και άλλα θύματα μοιράστηκαν τις ιστορίες τους.

Με ιδιαίτερο χιούμορ, ορισμένοι συνάδελφοι εισηγούνται το δικό τους «lunchgate». Μια έρευνα που θα αποκαλύπτει τον ένοχο πίσω από τα άδεια τάπερ φαγητού στο ψυγείο που μοιράζονται οι εργαζόμενοι στο BBC. Αν όλα αυτά σας θυμίζουν κάτι, ταυτιστείτε ελεύθερα…

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr