Τρεις αναμετρήσεις περιελάμβανε το φινάλε της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, σε μια ακόμη «διαβολοβδομάδα» στην κορυφαία λίγκα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν τα κατάφεραν χθες (10/1) απέναντι σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκαν, με τους «ερυθρόλευκους» να πέφτουν στο 11-7 και την 4η θέση, ενώ οι «πράσινοι» έπεσαν στο έπεσαν στο 6-12 και την 16η θέση.
Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες και την κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό, μετά την επικράτησή της επί της Βιλερμπάν.
Ακόμα, η Μακάμπι εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Αναντολού Έφες από τη Βαλένθια και πέταξε εκτός οκτάδας τους Τούρκους μετά τη μεγάλη τους νίκη επί της Παρτίζαν Βελιγραδίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».