Το πάθημα της Νίκαιας δεν έγινε μάθημα για τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να γλιτώνουν την ήττα από τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο στο φινάλε χάρη σε τέρμα του Ιωαννίδη στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ΑΕΚ, η οποία είχε ένα εύκολο απόγευμα στον Βόλο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.
Νωρίτερα ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού και πήρε ένα τρίποντο… «χρυσάφι» ενώ ο Ολυμπιακός συνέτριψε 5-0 τον Αστέρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μεγάλος… χαμένος της αγωνιστικής μένοντας στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή από το NBA και όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για τους Γιαμπουσέλε και Χέις Ντέιβις.
Ραντεβού με την ΑΕΚ έκλεισε ο ΟΦΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στο Παγκρήτιο. Από το 40′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαμπλόνσκι οι Αρκάδες.
Μετά από ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, ο Αθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, επικρατώντας με 82-70 του Ολυμπιακού στον προημιτελικό.