Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Προβλήματα καταγράφονται και στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Κηφισίας και σε τμήματα της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ κίνηση υπάρχει και στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας στο ύψος του Hilton αλλά και στην Κατεχάκη. Δυσκολίες στην κίνηση αντιμετωπίζουν και οδηγοί σε τμήματα της Αττικής Οδού.
Περιφερειακή Υμηττού, καθυστερήσεις προς Ελευσίνα 15΄-20΄ (από κόμβο Πλακεντίας έως Κηφισίας)
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)