Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στον Ασπρόπυργο .
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καίγεται εταιρεία με χημικά πίσω από την Πετρογκάζ.
#Πυρκαγιά σε χώρο επαγγελματικού κτηρίου, στο 16ο χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή του #Ασπρόπυργος. Επιχειρούν 30 #πυροσβέστες με 13 οχήματα ενώ μεταβαίνει ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.
Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου.
Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς εστάλη έκτακτη ειδοποίηση από το 112 στους κατοίκους του Ασπρόπυργου και των γύρω περιοχών.
Το μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής αναφέρει ότι πρέπει να καταφύγουν σε κλειστό κτίριο, να κλείσουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας