Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας εκατό συγγενείς θυμάτων, εγκαυματίες και πυρόπληκτοι δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ στην επόμενη συνεδρίαση θα νομιμοποιηθούν ακόμα 63 άτομα.
Στις 16 Νοεμβρίου θα επανέλθουν στην αίθουσα τελετών του Εφετείου οι συγγενείς των θυμάτων αλλά και οι εγκαυματίες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
«Έχουμε την αξιοπρέπεια να είμαστε εδώ σε αντίθεση με κάποιους άλλους…» ανέφερε έντονα φορτισμένος απευθυνόμενος στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ένας από τους συγγενείς των θυμάτων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας