Ουκρανία: «Για να μη φτάσουν τα ρωσικά άρματα στη Βαρσοβία ή την Πράγα», δώστε κι άλλα όπλα, λέει ο Ζελένσκι στην ΕΕ
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνεχίζει να ζητάει βοήθεια από τους ηγέτες της ΕΕ για να αντιμετωπίσει στρατιωτικά τη Ρωσία.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε σήμερα από τους Ευρωπαίους ηγέτες όπλα για να εμποδίσουν «τα ρωσικά άρματα να πάνε στη Βαρσοβία ή την Πράγα», επτά μήνες μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα του.
«Πρέπει να τιμωρηθεί ο επιτιθέμενος», είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του προς τους 44 ηγέτες των ευρωπαϊκών χωρών που συγκεντρώθηκαν στην Πράγα.
«Αυτόν τον πόλεμο πρέπει να τον κερδίσουμε τώρα, ώστε ο ρωσικός στόλος να μην μπορέσει να μπλοκάρει άλλα λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα, τη Μεσόγειο ή σε οποιαδήποτε άλλη θάλασσα. Ώστε τα ρωσικά άρματα να μην φτάσουν στη Βαρσοβία ή την Πράγα», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
- Οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι των αγορών το 2025
- Apptronik: Ένα ανθρωποειδές ρομπότ με «DeepMind» – Εκπαιδεύεται να κάνει… τα πάντα
- Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0: Νίκη για τους γηπεδούχους με πέναλτι του Χιμένες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 8 άτομα που έπαιζαν μπαρμπούτι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442