Ρωσία: Δεν αρνηθήκαμε ποτέ τις ειρηνευτικές συνομιλίες, λέει η Ζαχάροβα – Η Δύση και ο Ζελένσκι δεν νοιάζονται για τις ζωές των Ουκρανών
Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα μίλησε για την πορεία των ειρηνευτικών συνομιλιών που έχουν «παγώσει».
Ερώτηση από το RT για την πορεία των ειρηνευτικών συνομιλιών που έχουν «παγώσει» ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο δέχθηκε η Μαρία Ζαχάροβα.
Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε ότι: «Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε τις ειρηνευτικές συνομιλίες, το Κίεβο και η Δύση δεν έδειξαν ενδιαφέρον να συνεχιστούν».
- Διαβάστε επίσης: «Πρόκληση η απόπειρα δωροδοκίας του Ρώσου πρέσβη στο πολωνικό ΥΠΕΞ», λέει η Μαρία Ζαχάροβα
Στη συνέχεια η Μαρία Ζαχάροβα πρόσθεσε ότι: «Νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να νικήσουν στο πεδίο των μαχών και εμείς θα παρατούσαμε τους ανακοινωμένους στόχους μας. Οι ζωές των Ουκρανών πιθανώς δεν τους ενδιαφέρουν».
Δείτε το σχετικό βίντεο
Να σημειώσουμε ότι η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας σε μήνυμά της προς την ΕΕ νωρίτερα αναφέρθηκε στο ζήτημα του φυσικού αερίου. Υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ είναι πίσω από το σαμποτάζ των αγωγών Nord Stream. «Εμείς σας δίνουμε αέριο», είπε απευθυνόμενη προς τους ηγέτες της ΕΕ.
- Νιώθω πιο σέξι από ποτέ: Η Μπρουκ Σιλντς στα 60 της χρόνια
- Το δέκα το καλό: Τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ελκυστικούς (χωρίς να το καταλάβετε)
- Ε.Ε.: Νόμιμη η επιβολή τελών στις πλατφόρμες για τη χρήση ειδησεογραφικού περιεχομένου
- Οι τέσσερις αιτίες που επαναφέρουν στο προσκήνιο τις εθνικοποιήσεις
- Αλάσκα: Οι μεγάλες πετρελαϊκές σπεύδουν να δεσμεύσουν «οικόπεδα» μετά το «drill, baby, drill» του Τραμπ
- Μάθιου ΜακΚόναχι: Πρώτο τρέιλερ για την κινηματογραφική, πατριωτική, επιστροφή του
- «Φτάνει στο τέλος»; – Ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο Τραμπ και η «μπανανόφλουδα» του Πούτιν στην Ευρώπη
- Δημοσκοπήσεις: Οι 25 μέρες που «γκρέμισαν» τα ποσοστά της ΝΔ – Στο «κόκκινο» το «ταμπλό» ένα χρόνο πριν τις εκλογές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442