Αποσφραγίστηκαν σήμερα νωρίς το πρωί οι δύο όροφοι του ακινήτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα, επί της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όπου διέμενε (στο ισόγειο) η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τις τρεις κόρες τους.
Το διαμέρισμα άνοιξε παρουσία συμβολαιογράφου, των δικηγόρων και συγγενών της εκλιπούσας ιδιοκτήτριας. Αμέσως μετά ξεκίνησε η απογραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο σπίτι.
Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς, απότην Ασφάλεια Πάτρα, μετά την σχετική εισαγγελική εντολή.
Σύμφωνα με το tempo24.news, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς έχουν τη δυνατότητα είτε να ανακαινίσουν και να ενοικιάσουν τα τρία σπίτια, είτε να πουλήσουν το πολυσυζητημένο ακίνητο στην Πάτρα. Ήδη μεσίτης έχει αναλάβει την πώλησή του, για ένα ποσό που θα πλησιάζει το ποσό των 300.000 ευρώ.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.