Ένα νέο βίντεο στο Tik Tok δείχνει πως ξεκίνησε ο καβγάς σε μαγαζί στην Κατερίνη στο οποίο τραγουδούσε ο Snik, με αποτέλεσμα έξι άτομα να τραυματιστούν.
Όλα ξεκίνησαν από τις δύο αυτές παρέες που πετούσαν μπουκάλια η μία στην άλλη, ωστόσο ακολούθησαν χειρότερες συμπλοκές μέσα στο μαγαζί, όπου έπεσε ξύλο, έφευγαν ποτήρια στον αέρα και υπήρχαν χτυπήματα με σκαμπό και σταντ.
Όπως μπορείτε να δείτε, o «YT» που είναι μαζί με τον Snik ανοίγει μία σαμπάνια και αρχίζει να βρέχει τον κόσμο που ήταν μπροστά, κάτι που έκανε και κάποιος άλλος από το κοινό προς τον ράπερ.
Από τη σκηνή του κάνουν νόημα να σταματήσει, όμως ένας άλλος που βρίσκεται εκεί, αρπάζει ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό και το πετάει προς τον κόσμο. Η συνέχεια, μετά είναι γνωστή από χθες. Κατέβηκε κάτω, άρχισε ο καυγάς και το νυχτερινό μαγαζί θύμισε πεδίο μάχης…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας