Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Snik: Έξι τραυματίες από το άγριο ξύλο στο κλαμπ - Ήταν για φαγητό πριν τα έκτροπα

Snik: Έξι τραυματίες από το άγριο ξύλο στο κλαμπ – Ήταν για φαγητό πριν τα έκτροπα

Πήδηξε στο κοινό και άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές

Σε ρινγκ μετατράπηκε γνωστό κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του γνωστού τράπερ Snik και των φίλων του με μία άλλη παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 6 τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, σε αυτό διακομίστηκαν με ασθενοφόρο έξι τραυματίες από την συμπλοκή στο κλαμπ με τον Snik, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι 4 από τους 6 τραυματίες, αμέσως μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγαν για τις οικίες τους, ενώ δύο άτομα – μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη- παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε καθώς θα ήταν μία βραδιά διασκέδασης την τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Όλα κυλούσαν ομαλά όταν για άγνωστη ακόμα αιτία, μία παρέα που διασκέδαζε μπροστά ακριβώς από τον trapper, ξεκίνησε να προκαλεί την παρέα του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στις 4.10 τα ξημερώματα ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή μεταξύ τους με κλωτσιές και μπουνιές και με μπουκάλια, σκαμπό, σταντ και τραπέζια να εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά πήραν τη θέση της μουσικής.

Με αυτή την παρέα ήταν για φαγητό

Ο Snik και η παρέα του είχαν φτάσει από νωρίς στην Κατερίνη, έκαναν στάση για φαγητό, από όπου μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό story στο Instagram ο τράπερ και στη συνέχεια μετέβησαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου θα έδινε συναυλία ο Snik. Μάλιστα, αρκετός ήταν ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο προκειμένου να απολαύσει τον τραγουδιστή, αλλά τελικά η βραδιά πήρε πολύ άσχημη τροπή.

Η παρέα του τράπερ ενεπλάκη σε καυγά με μια άλλη παρέα θαμώνων που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεσαν… βροχή, ενώ κάποιοι από τους εμπλέκομενους εκτόξευσαν και καρέκλες, ενώ ο κόσμος που ήταν στο μαγαζί ούρλιαζε από φόβο. Κάποιοι «οπλίστηκαν» και με ποτήρια, με τις εικόνες που βλέπουν το «φως» να σοκάρουν. Μάλιστα, από τα ποτήρια που έπεφταν εκατέρωθεν, ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε με το πρόσωπό του να έχει γεμίσει αίματα.

Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανικός και οι θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο προκειμένου να γλιτώσουν. Τελικά, στο μαγαζί στις 04:45 τα ξημερώματα έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε. Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από τον ξυλοδαρμό που έπεσε μεταξύ του Snik και του Light στα Mad VMA 2022, ενώ τον Μάρτιο του 2022 ο τράπερ πιάστηκε στα χέρια με θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, με τα πράγματα να ξεφεύγουν για ακόμη μία φορά.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024