Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν συνεχίζει, με αμείωτη ένταση, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (31/8) το απόγευμα, το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιλάμβανε προπόνηση στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του Ολυμπιακού στα Βοτσαλάκια.
Την πειραϊκή ομάδα υποδέχθηκε η υπεύθυνη του τμήματος μπιτς βόλεϊ και των εγκαταστάσεων, Πόλα Κίτσου. Το «παρών» στη σημερινή προπόνηση έδωσε και ο Ντράγκαν Τράβιτσα, ο οποίος ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά για τη φετινή χρονιά.
Ο διεθνής Ιταλός πασαδόρος, ο οποίος αφίχθη την Τετάρτη το μεσημέρι (14:30) στην Ελλάδα, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και τέθηκε στη διάθεση του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.
Υπενθυμίζουμε τις πρώτες δηλώσεις του Τράβιτσα, μετά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Είμαι γεμάτος ενέργεια, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή, την ομάδα. Είναι τιμή για μένα, να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και να το διασκεδάσω! Εύχομαι να συναντήσω τους φιλάθλους μας το συντομότερο.
Εύχομαι να δημιουργούν πολύ θόρυβο όταν παίζουμε, κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, γιατί κάθε φορά που έβλεπα τον Ολυμπιακό στην τηλεόραση, είχε φανταστική ατμόσφαιρα. Ελπίζω, να χτίσουμε ένα φρούριο και να έχουμε όμορφες μνήμες στο φινάλε της σεζόν».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.