Τραγικές είναι οι τελευταίες ώρες για τον Χρήστο Δάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο.
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Όπως έγραψε, μία καλή του φίλη και συνάδελφος άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στη θλίψη και στο πένθος τον τραγουδιστή και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Το δυσάρεστο συμβάν συνέβη πριν από δύο μέρες, ωστόσο ο Χρήστος Δάντης επέλεξε να την αποχαιρετήσει μέσα από τα social media το απόγευμα της Πέμπτης (18/8).
Στη συγκινητική ανάρτησή του έγραψε:
«Πριν δύο βράδια πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας η φίλη μου και συνάδελφος @varoui. Είμαι τόσο μαγκωμένος από εκείνη την ώρα που δεν ξέρω τι να γράψω ένα είναι σίγουρο πώς θα θυμόμαστε όλοι το γλυκό χαμόγελο και τη γλυκιά της κουβέντα για τον καθένα απ’ όσους γνώριζε.
Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι την όμορφη φωνή της, πόσο αδικήθηκε από το χώρο μας αλλά και τη συνεργασία μας από το 1999 μέχρι στα μέσα του 2004. Καλό ταξίδι κορίτσι μου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.