Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ατύχημα στις διακοπές του - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ατύχημα στις διακοπές του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το γνωστό μοντέλο τραυματίστηκε στο πόδι του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Τις προηγούμενες ημέρες οι δυο τους βρέθηκαν για διακοπές στην Κρήτη. Στη συνέχεια, το μοντέλο πήγε στην Σαμοθράκη με τους φίλους του, προκειμένου να χαλαρώσει και να γεμίσεις τις μπαταρίες του ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που τον περιμένει.

Ωστόσο, είχε ένα ατύχημα κατά την επίσκεψή του στις Βάθρες. Συγκεκριμένα, χτύπησε στο πόδι του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο πόδι, αφού το χτύπημα ήταν αρκετά βαθύ.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε

Η στιγμή που έμαθε ότι η αγαπημένη του θα κάνει γιο

Την προηγούμενη εβδομάδα οι φίλοι της Ιωάννας και του Δημήτρη διοργάνωσαν ένα gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού τους.

Σε έναν εντυπωσιακό κήπο με πισίνα στην Χαλκιδική, άρχισαν να βγαίνουν μπλε καπνογόνα, σηματοδοτώντας έτσι το αγοράκι που έρχεται για το ζευγάρι.

Τότε ο Αλεξάνδρου «πέταξε» από την χαρά του και έκανε κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς. Ξεκίνησε να φωνάζει δυνατά «αγόριιιιιιιιιιιι, με αγαπάει ο Θεός» και πήδηξε στην πισίνα που είχε ακριβώς δίπλα μέσα στον ενθουσιασμό του.

Λίγες ώρες πριν, το μοντέλο ευχόταν για τα γενέθλια της αγαπημένης του, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποκτήσουν αγοράκι.

Από την άλλη, η Ιωάννα Τούνη δήλωνε στο instagram πως θέλει κοριτσάκι.

«Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024