Οι πρωταθλητές της Κύπρου γνωστοποίησαν τη συμφωνία με τον Νταβίντ Καταλά, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό που άφησε στον πάγκο η αποχώρηση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή κ. Νταβίντ Καταλά ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 με δικαίωμα επέκτασης και για τη σεζόν 2023-2024.
Ο 42χρονος προπονητής ξεκίνησε την προπονητική το καριέρα το 2021 όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Λάρνακας εκεί όπου παρέμεινε για 10 μήνες έχοντας απολογισμό 13 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και πέντε ήττες.
Ο Νταβίντ Καταλά είναι ο πρώτος Ισπανός προπονητής που αναλαμβάνει την ομάδα μας στην ιστορία του Απόλλωνα.
Ο νέος προπονητής θα βρίσκεται απόψε στην ΑΕΚ Αρένα για να παρακολουθήσει τον αγώνα Super Cup με αντίπαλο την Ομόνοια και από το Σάββατο (13/08) θα αναλάβει την ευθύνη των προπονήσεων της ομάδας.
Καλωσορίζουμε τον κ. Καταλά στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.