Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε και επίσημα από την Τζέρι Χολ

Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε και επίσημα από την Τζέρι Χολ

Έβαλαν τέλος στο γάμο τους μετά από έξι χρόνια

Ρούπερτ Μέρντοχ και Τζέρι Χολ είναι με κάθε επισημότητα διαζευγμένοι.

Ο 91χρονος μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης και το πρώην τοπ μόντελ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, μόλις πέντε εβδομάδες μετά τη δημοσιοποίηση του τέλους του γάμου τους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 65χρονη την Τετάρτη ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου, μία κίνηση που προκάλεσε ερωτηματικά.

Έγγραφο που κατέθεσε ο δικηγόρος της στην Καλιφόρνια ανέφερε ότι το διαζύγιο πρέπει να απορριφθεί.

Τα βρήκαν εξωδικαστικά

Λίγες ώρες μετά, έγινε γνωστό ότι το -πρώην πια- ζευγάρι έχει διευθετήσει εξωδικαστικά το ζήτημα του διαζυγίου και «παραμένουν καλοί φίλοι».

«Η Τζέρι Χολ και ο Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι και εύχονται ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε εκπρόσωπος του μεγιστάνα, του οποίου η περιουσία ανέρχεται στα 14 δισεκατομμύρια λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Ρούπερτ Μέρντοχ και για την Τζέρι Χολ, τυπικά ο πρώτος γάμος.

Το μοντέλο το 1990 είχε παντρευτεί με τον Μικ Τζάγκερ σε μια παραλία στο Μπαλί αλλά ο γάμος ακυρώθηκε μετά τον χωρισμό τους το 1999.

Με τον Ρούπερτ Μέρντοχ η Τζέρι Χολ γνωρίστηκαν στην Αυστραλία το 2015. Μετά από εβδομάδες εικασιών για το αν τελικά είναι μαζί, η σχέση τους έγινε γνωστή και επισημοποιήθηκε στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στο Twickenham του Λονδίνου, όταν ο 91χρονος σήμερα φωτογραφήθηκε να φιλάει στο μάγουλο.

Τον Μάρτιο του 2016 παντρεύτηκαν και τον περασμένο Ιούνιο έδωσαν τέλος στον γάμο τους. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η 65χρονη φέρεται να έλαβε email για τον χωρισμό τους ενώ περίμενε τον Μέρντοχ να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο μεγιστάνας των media και το #MeToo

Ο Κιθ Ρούπερτ Μέρντοχ, είναι Αυστραλοαμερικανός μεγιστάνας των ΜΜΕ, ιδιοκτήτης της Fox Corporation, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της News Corp., καθώς και ιδιοκτήτης εκατοντάδων εκδοτικών εταιρειών και εφημερίδων.

Ο Μέρντοχ έχει στην ιδιοκτησία του μια πραγματική αυτοκρατορία παγκοσμίως, που συμπεριλαμβάνει πολυάριθμους ιστοτόπους – IGN Entertainment, AskMen, Rotten Tomatoes -, μεγάλο αριθμό εφημερίδων, όπως η New York Post στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι The Times στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της τηλεόρασης, κατέχοντας ανάμεσα σε άλλα το δίκτυο Fox News. Ο Μέρντοχ συμπεριλήφθη τρεις φορές στην ετήσια λίστα του περιοδικού Time με τα 100 πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Εκτιμήθηκε ως ο 13ος ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes για το έτος 2010.

Κατέχοντας ένα δίκτυο επιχειρήσεων, θεωρείται ο 83ος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, με εκτιμώμενη περιουσία του για το 2021, να ανέρχεται στα 22 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το 2016 η αυτοκρατορία του Μέρντοχ κλονίστηκε, καθώς ο επί χρόνια διευθυντής του FOX, Ρότζερ Εϊλς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση αρκετών δημοσιογράφων του καναλιού. Ήταν η αρχή που ξετύλιξε το κουβάρι του #MeToo, με τις αποκαλύψεις να τον οδηγούν στην έξοδο από τον όμιλο.

Το σκάνδαλο στην αυτοκρατορία του Μέρντοχ έγινε ταινία με πρωταγωνίστριες τις Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν και Μάργκοτ Ρόμπι.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024