Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο γάμος της Τζέρι Χολ με τον Ρούπερτ Μέρντοχ

Ο γάμος της Τζέρι Χολ με τον Ρούπερτ Μέρντοχ

Μετά από τον αρραβώνα του ζευγαριού, τον Ιανουάριο, είχαμε προβλέψει πώς αυτός ο γάμος δεν θα αργούσε να γίνει. H ηλικία του 84χρονου γαμπρού, μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, όπως και να το κάνουμε δεν άφηνε πολλά χρονικά περιθώρια. Από την άλλη πλευρά, η εντυπωσιακή 59χρονη νύφη, το πρώην μοντέλο Τζέρι Χολ και πρώην […]

Μετά από τον αρραβώνα του ζευγαριού, τον Ιανουάριο, είχαμε προβλέψει πώς αυτός ο γάμος δεν θα αργούσε να γίνει. H ηλικία του 84χρονου γαμπρού, μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, όπως και να το κάνουμε δεν άφηνε πολλά χρονικά περιθώρια. Από την άλλη πλευρά, η εντυπωσιακή 59χρονη νύφη, το πρώην μοντέλο Τζέρι Χολ και πρώην σύντροφος (αλλά όχι σύζυγος) του Μικ Τζάγκερ, είχε όνειρο ζωής να στεφανωθεί και τελικά το κατάφερε.
Μπορεί ο καιρός να ήταν βροχερός και η θερμοκρασία 4 μόνο βαθμοί πάνω απ’ το μηδέν το πρωί του Σαββάτου, αλλά αυτό δεν πτόησε τους μελλόνυμφους και τους 100 εκλεκτούς τους καλεσμένους τους να συγκεντρωθούν στην οδό Fleet του κεντρικού Λονδίνου και συγκεκριμένα στην διάσημη, ιστορική εκκλησία St Bride’s Church όπου τελούνται γάμοι εδώ και 1.000 χρόνια.

Τον θρησκευτικό, προηγήθηκε κατά μια ημέρα ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού αλλά ο δεύτερος ήταν ο πολυαναμενόμενος. Τα 10 παιδιά του ζευγαριού από προηγούμενες σχέσεις και γάμους ανέλαβαν χρέη bridesmaids και best men αλλά και ο γιός της Τζέρι, Γκάμπριελ τη συνόδευσε στην εκκλησία.
H Τζέρι Χολ, με γαλάζιο Vivienne Westwood νυφικό και φλατ ασημί παπούτσια, χαμογελαστή κι ασορτί με τα bridesmaids κορίτσια της οικογένειας. Ασορτί κι ο Ρούπερτ Μέρντοχ με τους δυο κουμπάρους γιούς του, Λάχλαν και Τζέιμς που φορούσαν navy blue κοστούμια.
Μεταξύ των προσκεκλημένων κι ένα πλήθος διασημοτήτων,όπως ο ηθοποιός Μάικλ Κέιν,οι μουσικοί Μπομπ Γκέλντοφ, Άντριου Λόιντ Βέμπερ, Μπιλ Γουάιμαν, το πρώην τοπ μόντελ Κρίστεν Μακ Μέναμι και τέλος η Μπιάνκα Τζάγκερ πρώην σύζυγος του Μικ και η κόρη τους Τζέιντ,
Τόσο μεγάλη δε η ευτυχία του γαμπρού όπου δήλωσε στους 745.000 followers του στο Twitter: « Όχι άλλα tweets για δέκα μέρες ή για πάντα! Αισθάνομαι ο πιο τυχερός κι ευτυχισμένος άνδρας στον κόσμο». Τόσο χαρούμενος. Εμείς πάντως, βίον ανθόσπαρτων, αλλά όχι καλούς απογόνους, ευχόμαστε στο τρισευτυχισμένο ζευγάρι, γιατί οι δέκα είναι υπέρ αρκετοί.

gamos.gr

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024