Η Νιούκαστλ έχει στρέψει την προσοχή της σε δύο γερμανούς άσους για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν.
Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας πρόκειται να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιούλιαν Ντράξλερ από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ κινείται για να εντάξει στο δυναμικό της και τον Τίμο Βέρνερ.
Ο γερμανός διεθνής μεσοεπιθετικός δεν είναι στα πλάνα για τη βασική ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Γαλλίας και η αγγλική ομάδα συμφώνησε με τον ατζέντη του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 28χρονος άσος αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα από το 2017, έχοντας σε 131 συμμετοχές 17 γκολ, και ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ομάδα του Έντι Χάου.
Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η ομάδα των Ανθρακωρύχων πλησίασε και την Τσέλσι για τον Βέρνερ. Η ομάδα του Λονδίνου σκέφτεται να παραχωρήσει το διεθνή επιθετικό, μολονότι δαπάνησε περίπου 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Λειψία, ενώ και ο ίδιος ο 25χρονος διεθνής επιθετικός θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα, όπου θα είναι βασικός και έτσι δε θα ρισκάρει τη θέση του στην ενδεκάδα της εθνικής Γερμανίας στα τελικά του Μουντιάλ.
Ο Βέρνερ προερχόταν από μια εντυπωσιακή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με 34 γκολ σε 45 παιχνίδια όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2020, και στο Λονδίνο στήριζαν πολλά στη μεταγραφή του.
Η εξέλιξη όμως δεν ήταν αυτή που περίμεναν, με τον Βέρνερ να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην Premier League.
Η Ντόρτμουντ επιμένει και συνεχίζει τις επαφές της για να τον αποκτήσει, έστω ως δανεικό, αλλά η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκησή του και ελπίζει πως θα έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.